Značky
  • Banner

  • Banner

  • Výpredaj!
  • Znížená cena
Prilba na motocykel NEXX SX.100 Popup blue
  • Prilba na motocykel NEXX SX.100 Popup blue

NEXX prilba na motocykel SX.100 Popup blue

A08527

Integrálna prilba na motocykel

Veľkosť
199,00 €
109,00 € Ušetríte 90,00 €
S DPH
Množstvo
skladom

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Prilba na motocykel NEXX SX.100 Popup blue

Vlastnosti:

Pre pohodlné nosenie Nexx sú 3D tvarované interiéry úplne odnímateľné a umývateľné, potné a antialergické. Hrubý valec krku je tiež odnímateľný a umývateľný, čím tlmí vzduch a hluk vstupujúci pod prilbu. Maximalizácia ventilácie a prúdenia vzduchu, veľký horný prieduch a mimoriadne efektívny systém vetrania brady umožňujú prieniku veľkého množstva chladného vzduchu do prilby. Duálny EPS Liner zase obsahuje inovatívnu vzduchovú komoru medzi nimi: to umožňuje skutočne priedušnú prilbu s optimálnou výmenou teplého a vlhkého vzduchu s prichádzajúcim chladným a čerstvým vzduchom.

Očný port SX.100 je mimoriadne široký. Vďaka rýchloupínaciemu štítu X-Swift je výmena štítov veľmi jednoduchá a rýchlejšia ako nikdy predtým (menej ako 8 sekúnd) a bez použitia nástrojov. Zorník je optický proti poškriabaniu triedy 1 a je pripravený na použitie s priloženým objektívom Pinlock Fog-Free. Vnútorná slnečná clona sa ovláda pomocou externého ergonomického tlačidla, ľahko sa s ňou manipuluje v rukaviciach a odfiltruje 99% UV žiarenia.

SX.100 je štandardne vybavený tak, aby vyhovoval voliteľnému systému X-COM vyvinutému v spolupráci s renomovaným špecialistom na Bluetooth SENA. X-COM je stereofónna náhlavná súprava Bluetooth 3.0 s diaľkovým Bluetooth interkomom navrhnutá špeciálne pre jazdcov na motocykloch, ktorí uprednostňujú menší tvarový faktor pre maximalizáciu svojich jazdných výkonov a pri zachovaní bohatých funkcií Bluetooth interkomu. S X-COM môžete volať handsfree na svojom mobilnom telefóne Bluetooth, počúvať stereofónnu hudbu alebo hlasové pokyny GPS navigácie pomocou bezdrôtového pripojenia Bluetooth a viesť interkomové konverzácie v úplnom duplexe s ostatnými jazdcami.

Detaily produktu
A08527
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: