Značky
  • Banner

  • Banner

Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex
  • Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex
  • Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex
  • Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex
  • Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex
  • Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex

Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex

Tovar si práve prezerá 2 zákazníci

Integrálna prilba na motocykel

Veľkosť
725,00 €
S DPH
Množstvo
7-10 dní

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Prilba na motocykel AGV Corsa R Capirex

Táto prilba je odvodená výlučne od špičkových modelov PISTA GP R s použitím rovnakých vynikajúcich technických riešení a pokročilých závodných funkcií. Inovatívny konštrukčný protokol AGV Extreme Standards umožňuje absolútny výkon z hľadiska ochrany, periférneho videnia, redukcie hmotnosti, aerodynamiky, vetrania a ergonómie. Dokonalosť v oblasti bezpečnosti je zabezpečená 5 hviezdičkami SHARP. Komfort je majstrovské dielo vďaka patentovanému dvojstrannému interiéru, ktorý je možné meniť podľa sezóny a preferencií jazdca.

Vlastnosti

Pevnosť a ľahkosť

  • Vonkajšia škrupina z uhlíkových, aramidových a sklenených vlákien poskytuje extrémnu ľahkosť a pevnosť, vnútorná škrupina má štruktúru EPS s 5 hustotami, ktorá zaručuje vynikajúcu ochranu pred nárazmi. AGV Corsa R je vyvinutá v 4 rôznych veľkostiach vnútorného a vonkajšieho plášťa, aby čo najlepšie padla na hlavu každého jazdca. Celková hmotnosť prilby je 1345 g.

Panoramatické videnie, ochrana štítu

  • Priezor New Race 3 je zabudovaný do triedy 1. Panoramatický tvar umožňuje horizontálny pohľad 190 ° a vertikálny pohľad 85 ° pre neobmedzené zorné pole. Priezor je účinný štít, ktorý zvyšuje bezpečnosť: dosahuje hrúbku 5 mm, aby sa maximalizovala pevnosť, a má patentovaný uzamykací systém pre extrémnu ochranu v prípade nárazu. Integrovaná šošovka Pinlock® Max Vision 120 poskytuje vynikajúce antifogové vlastnosti.

Ventilačná revolúcia

  • Nové chrániče brady distribuujú prúdenie vzduchu na priezore a vo vnútri prilby, aby sa zabránilo zahmlievaniu a zabezpečilo optimálne chladenie.

Vzduchové prieduchy MotoGP

  • Vzduchové prieduchy vyvinuté spoločnosťou MotoGP sú plne nastaviteľné, dajú sa tiež čiastočne otvoriť v rôznych nastaveniach a spolu so zadným spojlerom maximalizujú aerodynamický výkon a stabilitu pri vysokej rýchlosti.

Vnútri pohodlia

  • Corsa R je vybavená patentovanou, obojstrannou korunkou, ktorá obsahuje dve odlišné tkaniny, čo umožňuje jazdcom vybrať si medzi teplejšou a chladnejšou stranou, v závislosti od podmienok a osobných preferencií. Interiéry poskytujú radikálny komfort a vynikajúcu stabilizáciu hlavy a zároveň umožňujú ľahké nasunutie. Všetky interiéry sú Sanitized® s antimikrobiálnou úpravou.

Patentovaný systém núdzového uvoľnenia

  • Lícové vankúšiky sú vybavené patentovaným systémom bezpečnostného odblokovania pre núdzové odstránenie. Prúžky na spodku prilby umožňujú ľahké odstránenie v prípade potreby, bez náhodného uvoľnenia a bez zvýšenia hmotnosti.

Zamykací systém

  • Patentovaný uzamykací systém maximalizuje ochranu prilby v prípade nárazu. Zamykacie tlačidlo je špeciálne navrhnuté tak, aby sa zabránilo náhodnému otvoreniu priezoru. Pohyb mikrootvorenia umožňuje optimálne vetranie bez ovplyvnenia bezpečnosti.

Dvojitý retenčný systém D

Detaily produktu
2020-06-21
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: