Značky
  • Banner

  • Banner

Topánky na motorku SIDI Rex white/black
  • Topánky na motorku SIDI Rex white/black

Topánky na motorku SIDI Rex white/black

Športové topánky na motocykel

Veľkosť topánky
409,95 €
S DPH
Množstvo
7-10 dní

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Topánky na motorku SIDI Rex white/black

Vlastnosti:

  • Vonkajší materiál: TECHNOMICRO
  • Vnútorná výstelka: vzdušná teflónová sieťovina Air Teflon a Cambrelle
  • Kvalitná gumová podrážka
  • Vymeniteľný chránič holennej kosti
  • Inovatívny upínací systém TECNO-3 PUSH umožňuje jednoduché a rýchle obutie. Čižma je vybavená 3 nastaviteľnými uzávermi z oceľových káblov s otočným kolieskom. Tlačidlo PUSH umožňuje utiahnuť pracku pre väčší zatvárací tlak. holenný a členkový mechanizmus umožňuje symetrické uzatváranie. Priehlavkový mechanizmus zaisťuje pevné a zároveň pohodlné nosenie.
  • Členková podpora slúži na zabránenie prekrútenia nohy. Vo vonkajšej spodnej časti je nosná opora členku vybavená vetracími otvormi, ktoré môžu byť ovládané aerodynamickým tlačidlom. Materiálovo je z nylonu so sklenenými vláknami. 
  • Vymeniteľný slider je z nylonu vystužený sklenenými vláknami a vybavený novým prívodom vzduchu a vložkou zo zliatiny. 
  • Asymetrické a tvarované časti zabezpečujúce ochranu päty pred nárazom sú zvnútra jemné a ploché pre vyššie doliehanie k motocyklu a vzadu a na vonkajšej strane sú vybavené účinným systémom pre absorpciu nárazu. 
  • CE 89/686/EHS

TECHNO-MICRO je kompozitné mikrovlákno tvorené jemnučkým vláknami, ktorých hrúbka je menšia ako tisícina hrúbky hodvábu. Tieto vlákna majú podobné vlastnosti ako pravá koža, avšak s tou výhodou, že majú vyššiu odolnosť, mäkšiu štruktúru a nižšiu hmotnosť. Technomicro je vodeodolný materiál, vysoko odolný oderom a porezaniu. Technomicro sa ľahko čistí a udržuje, netvoria sa na ňom škvrny, je pružnejšie a príjemnejšie na dotyk v porovnaní s kožou alebo inými syntetickými materiálmi.

TEFLÓN - Vrchový materiál Techno-Micro je ošetrený teflónovou vrstvou, ktorý poskytuje vysokú ochranu proti vode a škvrnám. Ide o jednoduchú spôsob ako udržať Vašu obuv suchšiu a pohodlnejšiu za každého počasia. Teflón obklopuje každé vlákno, udržuje priedušnosť tkaniny. Je odolný voči praniu a chemickému čisteniu.

Cambrelle je špeciálny poťah, tvorený dvojzložkovým polyamidovým vláknom, ideálny pre všetky typy obuvi, zaisťuje hygienu (umožňuie rýchle odparovanie vlhkosti), odolnosť a komfort.

Techno 3 - push - inovatívny systém umožňuje jednoduché a rýchle upnutie topánky. Topánky sú vybavené tromi kovovými lankami s Techno 3 rotorom, ktorý umožňuje pohodlné utiahnutie obuvi. Zmáčkutím tlačidla možno nadvihnúť sponu, aby sa znížil tlak. Mechanizmus holene a členku umožňuje symetrické uzavretie. Mechanizmus priehlavku zaisťuje pohodlné nosenie.

Detaily produktu
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: