Značky
  • Banner

  • Banner

MUC-OFF BRUSH SET X3
  • MUC-OFF BRUSH SET X3

MUC-OFF BRUSH SET X3

38500322

Sada kefiek na čistenie

25,00 €
S DPH
Množstvo
3-5 dní

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Sada kefiek

  • Muc-Off Claw Brush má kvalitnú novú 3 hlavovú konštrukciu s nylonovými štetinami rôznej dĺžky. Je vhodný najmä na reťaze a ozubené kolieska.
  • Muc-Off Detailing Brush je vhodný na čistenie nábojov kolies, ozubené kolieska a iné úzke časti napríklad v oblasti podvozku či okuliarov. Pevné a masívne madlo s protisklzovou úpravou, trvanlivé veľmi husté štetiny sú predpokladom dlhej životnosti kefy. Kefy má pogumované možné kontaktné hrany, aby nedošlo k poškodeniu čistených citlivých povrchov.
  • Muc-Off Super Soft Washing Brush má končeky z ultra pevných štetín rezané laserom na čistenie aj tých najcitlivejších povrchov. Hlava je ešte užšia ako v prechádzajúcej kefe 90mm Brush a štetinky ešte hustejšie pri sebe. Pevná, dlhá a nárazu odolná rukoväť s protisklzovou úpravou robí z kefy skutočne účinný nástroj pri odstaňovaní aj tej najväčšej špiny. Navyše sú kontaktné hrany na zvýšenie šetrnosti použitia kefy pogumova

Pozn .: Aby ste udržali výkon všetkých kefiek, nepoužívajte ich vo vriacej vode a na horúcich častiach. Pred použitím odporúčame použiť teplú vodu a nechať všetky horúce časti vychladnúť.

Detaily produktu
38500322
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: