Značky
  • Banner

  • Banner

Zapaľovacia sviečka DENSO IWM01-32 Racing Iridium
  • Zapaľovacia sviečka DENSO IWM01-32 Racing Iridium

Zapaľovacia sviečka DENSO IWM01-32 Racing Iridium

A36269

Zapaľovacia sviečka pre motocykle

91,40 €
S DPH
Množstvo
skladom

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Zapaľovacia sviečka DENSO IWM01-32 Racing Iridium

Zlepšite zrýchlenie a výkon motora vášho motocykla vďaka  prémiovým sviečkam IRIDIUM RACING. Je to vek irídiových elektród. Objavte viac akcelerácie s 0,4 mm DENSO Racing Plugs. 

Využite IRIDIUM RACING a zažite jazdu, aká tu ešte nebola.

Štruktúra

TEchnology of Denso Racing Iridium

1 Terminál

Súčasťou dodávky je konektorová matica kompatibilná s Nology Hot Wire a väčšinou káblov z celého sveta. Odstráňte pre typy vozidiel, ktoré nevyžadujú terminály. (Niektoré zástrčky majú pevné svorky. Prečítajte si zoznam.)

2 Vstavaný, vysoko spoľahlivý rezistor

Všetky zástrčky IRIDIUM RACING obsahujú vysoko spoľahlivý rezistor monolitického typu, ktorý blokuje šum, ktorý môže ovplyvňovať elektronické zariadenia. (IW06 nemá rezistor.)

3 Vysoko odolný proti korózii, leštený niklovaný povrch

Na plášti je leštené niklovanie, čím bola dosiahnutá vysoká odolnosť proti korózii. Pretože je množstvo na závitoch nízke, tiež sa znižuje poškodenie vnútorného závitu vo valci.

4 Ultrajemná stredná elektróda s priemerom 0,4 mm

Hrot stredovej elektródy je možné vyrobiť pomocou novej irídiovej zliatiny s vysokou teplotou topenia. Požadované napätie sa zníži a zápalnosť sa výrazne zlepší.

5 Celoplatinová uzemňovacia elektróda

V porovnaní so zliatinou niklu použitou v konvenčných zapaľovacích sviečkach zníži vysoký bod topenia platiny také problémy, ako je topenie a opotrebovanie zemnej elektródy. Zliatina platiny 0,8 mm je tiež zváraná a má medzery bez akéhokoľvek ohýbania, čo znižuje zvyškové napätie a zvyšuje životnosť.

6 Izolátory pre závod

Použitím nového, zosilneného izolátora, ktorý bol vyvinutý počas početných a opakovaných testov počas závodných skúšok, sa sila zvýšila o 20%.

7 Vrecko na čistenie sviečky

Medzi stredovou elektródou a izolátorom bolo vytvorené malé vrecko okolo vôle hrotu. Ak dôjde k znečisteniu alebo usadzovaniu uhlíka, táto časť sa vybije a spáli uhlík a obnoví elektrický odpor. Táto technológia je patentovaná spoločnosťou DENSO (japonský patent č. 2727558).

8 Povlak zo silikónového oleja

Počas štartu závodu môže byť štartovanie z znečistenia uhlíkom a usadenín uhlíka smrteľné. Aby sa to zastavilo, bol izolátor potiahnutý silikónovým povlakom. Pomocou vodoodpudivosti silikónu je povrch izolátora izolovaný od vlhkosti a uhlíka, čo zabraňuje zníženiu odporu.

9 Laserové zváranie 360 °

Proces používaný na spojenie hrotu irídia je vysoko spoľahlivý proces „Všestranného laserového zvárania“, ktorý je schopný vydržať rôzne druhy jazdných podmienok.

Neprekonateľný akceleračný výkon na okruhu.

S ultrajemnou stredovou elektródou s priemerom 0,4 mm sú zástrčky IRIDIUM RACING realizáciou vynikajúceho výkonu zapaľovania a regulovaného napätia na bezkonkurenčnej úrovni. Poriadne vypaľovanie bolo kontrolované a umožní vám stabilne vysokú úroveň odozvy a zvýšenú akceleráciu.

Vďaka vynikajúcej zapáliteľnosti a regulovanému napätiu sa významne znížilo vypaľovanie a zlyhania pri rôznych podmienkach. Vo výsledku sa dramaticky zlepšili podmienky spaľovania, čo zvýšilo výkon motora.

Detaily produktu
A36269
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: