Značky
  • Banner

  • Banner

Zapaľovacia sviečka DENSO IK22 Iridium Power
  • Zapaľovacia sviečka DENSO IK22 Iridium Power

Zapaľovacia sviečka DENSO IK22 Iridium Power

A36224

Zapaľovacia sviečka pre motocykle

15,90 €
S DPH
Množstvo
skladom

100% bezpečné platby
 

Kamenné predajne s odborným poradenstvom a servisom!

 

Bezplatné doručenie pri objednávke nad 50 Eur!

 

Bezplatné vrátenie tovaru do 15 dní!

Popis

Zapaľovacia sviečka DENSO IK22 Iridium Power

Pre jazdcov, ktorým záleží na výkone. Použitím stredovej elektródy z irídiovej zliatiny s priemerom 0,4 mm a špeciálnej uzemňovacej elektródy IRIDIUM POWER realizuje iskrový výkon, aký doteraz nebol viditeľný. Stabilne poskytuje vysokú úroveň odozvy za rôznych jazdných podmienok. Výsledok? Zvýšené zrýchlenie a krútiaci moment v porovnaní s bežnými zátkami.

Pre jazdcov, ktorým záleží na najazdených kilometroch. Ak svoje auto používate každý deň, môže vás znepokojovať spotreba paliva. IRIDIUM POWER je jedno z riešení.

Denso iridium power

1 Terminál

Je pripojená pripojovacia matica, ktorá zapadá do väčšiny svetových káblov sviečok. Odmontujte maticu pre inštalácie, ktoré ju nevyžadujú. (Matice svoriek u typov IWM a IK-G sú pevné časti a nemožno ich demontovať.)

2 Vstavaný vysoko spoľahlivý rezistor

Všetky zástrčky IRIDIUM POWER obsahujú vysoko spoľahlivú špecifikáciu monolitického odporu 5 000 ohmov na zníženie elektromagnetického šumu, ktorý môže mať vplyv na elektronické zariadenia. (Pre všetky typy zástrčiek)

3 Vysoko odolný proti korózii, leštený niklovaný povrch

Kryt zástrčky je pokrytý lešteným niklom, rovnako ako zástrčky používané pri závodoch. Je vysoko odolný proti korózii a hrdzi aj počas cestovania v neustále daždivom počasí a počas motokrosových podujatí. (Vylúčené typy s nízkou teplotou)

4 360 ° laserové zváranie

Proces používaný na namontovanie irídiového hrotu je vysoko spoľahlivý proces „Všestranného laserového zvárania“, ktorý je schopný vydržať všetky druhy jazdných podmienok. (Pre všetky typy zástrčiek)

5 Projekovaná stredová elektróda

Na zlepšenie zapáliteľnosti vyčnieva stredová elektróda viac ako pri zástrčkách konvenčného typu. To zlepšuje čas aj výkon akcelerácie. (Iba s: IU31, IUH24, IUH27, IX22, IX24, IX27, IUF22, IUF24, IWF22, IWF24, IWF27, IW24, IW27, IW29, IW31 a IW34)

6 Ultrajemná irídiová stredová elektróda s priemerom 0,4 mm

Použitím novej irídiovej zliatiny s veľmi vysokou teplotou topenia môže byť hrot elektródy veľmi jemný. To umožňuje zníženie napätia nevyhnutného na vyvolanie iskry a výrazne sa zlepšuje zápalnosť. Špeciálnu použitú irídiovú zliatinu navyše vyvinula spoločnosť DENSO

7 Zúžená uzemňovacia elektróda

Hrot uzemňovacej elektródy je rezaný na jemné zúženie, aby sa znížili nepriaznivé účinky kalenia, čo výrazne zlepšuje zápalnosť paliva. Kvôli aerodynamickému tvaru zúženého tvaru sa zmes paliva a vzduchu šíri rovnomerne v medzere, čo vedie k stabilnému a spoľahlivému zapáleniu horenia. (Okrem IUF27A, IUF31A, IU24A, IU27A, IU31A, IY24, IY27 a IY31 )

8 Uzemnená elektróda s drážkou U

Drážka v tvare U na zemnej elektróde zaisťuje, že vnútorný povrch je dostatočne veľký na to, aby vytvoril plameňové jadro. Tento tvar umožňuje nižšie napätie potrebné na vyvolanie iskry a má za následok vynikajúcu zapáliteľnosť bez zväčšenia veľkosti iskriska. (okrem IUF27A, IUF31A, IU24A a IU31A)

9 Projekcia izolátora

Projekcia izolátora je optimálne navrhnutá na základe tepelnej hodnoty každej zástrčky. To zodpovedá požiadavkám jedinečným na tepelnú hodnotu, ako sú samočistiace schopnosti pri nižších tepelných hodnotách a tepelný odpor pri vyšších tepelných hodnotách. (Pre všetky typy zástrčiek)

IRIDIUM POWER má nízke požadované napätie a vysokú zapáliteľnosť, čo vedie k menšiemu vynechávaniu zapaľovania a žiadnej iskre, čo vedie k dramatickému zlepšeniu spaľovania. Výkon motora sa tým zvyšuje.

Detaily produktu
A36224
16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: